De Haan, gedroomde badstad voor fijnproevers en levensgenieters

Uren wandel- en fietsplezier

De Haan is goed voor 11 kilometer wandelplezier langs het strand. U kunt ook kiezen voor de Erfgoedwandelroute die de Concessie, de historische villawijk in Anglo-Normandische stijl, doorkruist. Of trek de duinen in met de Duinbossenwandelroute! Dankzij de wandelnetwerken verbindt u de knooppunten met elkaar en stippelt u zelf uw route uit. Fietsers doen hetzelfde met de Fietsnetwerkkaart De Kust of wagen zich aan de Oude Dijkenfietsroute, waarbij zowel De Haan als Vlissegem en Klemskerke verkend worden.

Een zee aan ontspannings- mogelijkheden

In De Haan valt er het hele jaar door veel te beleven. Trammelant, het indrukwekkende Belle Epoque-feest dat elk jaar begin augustus plaatsvindt, katapulteert u moeiteloos terug in de tijd en dompelt u onder in de periode van de eeuwwisseling. Ook tal van kunstevenementen (bv. EXPoZEE), de zeewijding op pinstermaandag en de jaarlijkse rommelmarkt zijn een bezoek meer dan waard!

Romantische kuststad

De Haan is een van de mooiste en meest exclusieve badplaatsen aan de Belgische Kust. De Haan blinkt uit in gezelligheid, authenticiteit en sfeer. U flaneert over de charmante boulevards en geniet van het goede leven op een zonnig terras. Tal van karaktervolle restaurants en bistro’s ontvangen u met open armen en laten u proeven van het beste dat dit prachtige kustdorp te bieden heeft. Kortom, De Haan is een stukje erfgoed dat uitnodigt om te ontdekken en te genieten!

site by Visual