Manoir Carpe Diem, een plek waar u zeker nog terugkomt…

Heerlijk slapen

De 17 verfijnde kamers van Manoir Carpe Diem zijn allemaal anders ingericht en gedecoreerd. We besteden de grootste aandacht aan kleur, licht en een optimaal ruimtegebruik om elke kamer een eigen ziel te geven.

Van luchtige en speelse junior- en familiekamers tot landelijke, traditioneel ingerichte suites: alle kamers dragen een persoonlijk stempel en zijn voorzien van alle comfort om van uw verblijf in De Haan een unieke beleving te maken.

De combinatie van een hedendaagse inrichting met de gezelligheid van weleer zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt in uw kamer. Hier gaat u heerlijke nachten tegemoet!

Genieten op alle manieren

In Manoir Carpe Diem is genieten een voltijdse bezigheid. U wordt verwelkomd door een heerlijk huisparfum en de kleurrijke, comfortabele stoelen nodigen uit om te gaan zitten en de rust en verfijning van het interieur op te nemen.

In een sfeer van traditionele luxe en grenzeloze gastvrijheid zorgen de bezielde gastvrouw en gastheer Claudine en Patrick voor een hartelijke ontvangst. Als geen ander weten zij en hun team de juiste snaar te raken en bezorgen ze u een onvergetelijk verblijf aan de Belgische kust.

Relaxen aan het zwembad, een strandwandeling, een fietstocht, een partijtje golf, een stedentrip, een dagje wellness… Alles kan in Manoir Carpe Diem. Geen inspanning is ons te veel om het u naar uw zin te maken. U bent geen nummer maar een deel van onze familie. Een trouw weerkerend publiek is het beste bewijs dat onze persoonlijke aanpak geapprecieerd wordt!

Smakelijk eten

De dag plukken, daar hoort lekker eten en drinken bij. Dat begint ’s morgens vroeg bij het ontbijt. In onze ontbijtzaal wordt u wakker met een uitgebreid ontbijtbuffet van heerlijk brood, verse fruitsla, artisanale confituur en yoghurt, gezonde vruchtensappen… Ook ontbijt op bed is mogelijk in Manoir Carpe Diem. De geur van dagverse lekkernijen en de glimlach van gastvrouw Claudine zorgen voor het perfecte begin van een nieuwe dag!

In de namiddag verwennen we u met afternoon tea bij de open haard of een aperitiefje in de bar. Aan de honesty bar mag u zelf een glas inschenken en noteren wat u heeft verbruikt om later af te rekenen. We vertrouwen u volledig! Door deze huiselijke, joviale sfeer is de Manoir een gedroomde tweede thuis voor velen.

Manoir Carpe Diem kiest er bewust voor om geen eigen restaurant uit te baten. Er zijn zoveel goede restaurants op wandelafstand. Als u ons vertelt naar welk type keuken u op zoek bent, maken we u wegwijs in het aanbod. We reserveren met plezier een tafel voor u in een leuk restaurantje in De Haan, en indien nodig zorgen we voor een babysit voor uw kinderen.

site by Visual